Carbage run

carbage run

Carbage run

Christiaan No Comment

Een roadtrip van vijf dagen door Europa, in een auto die niet meer dan 500 euro mag kosten. Hoe gaaf is dát! Morgen gaat de Carbage run van start, de grootste rally van Europa, met dit jaar bijna 3.000 voertuigen en meer dan 8.000 deelnemers. Het is overigens niet de snelheid die telt bij de Carbage run, maar de creativiteit en gekkigheid, het avontuur en vooral ook om het lol maken! De rally brengt de deelnemers over de mooiste wegen van Europa en naar zeer bijzondere plekken. Daarbij krijgen de deelnemers elke dag opdrachten mee waarmee punten gescoord kunnen worden. Het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. ’s Avonds is er natuurlijk heel veel gezelligheid en urenlang gespreksstof. Kortom, een belevenis om nooit te vergeten.

Er valt nog veel meer te vertellen over de Carbage run. Wil je meer informatie, kijk dan op de website van de Carbage run, dan kom je alles te weten. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, want alle rally’s zijn tot en met winter 2019 uitverkocht. Morgen begint de zomereditie 2018. Wij leveren al het evenementenmateriaal dat nodig is voor een vlekkeloze start.

carbage run toiletten

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button