TT Assen, een evenement van wereldklasse

TT-assen

TT Assen, een evenement van wereldklasse

Christiaan No Comment

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar het is eindelijk zover! Tijdens een zonovergoten weekend kunnen we weer genieten van het grootste motorsportevenement van ons land, de TT in Assen. Net als vorig jaar worden de Moto2™, Moto3™ en de MotoGP™ wedstrijden op zondag verreden. Vandaag vinden de kwalificaties plaats. Er is dan ook van alles te beleven op het TT-circuit. Kijk voor het volledige tijdschema op de website van het TT circuit, of download de timetable. Wij zijn er dit weekend natuurlijk ook bij en wij leveren alles wat nodig is om dit evenement tot een succes te maken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button