TT kermis van start!

TT-kermis

TT kermis van start!

Christiaan No Comment

Nog een weekje geduld, dan begint de TT! Vanaf vandaag kun je al in de stemming komen, dankzij de TT-kermis. Op het veemarktterrein en deels in Rolderstraat barst het feest vandaag om 14:00 uur los. Er is dan een week lang van alles te beleven! Zo kun je op maandag 25 juni terecht voor een darttoernooi. Op woensdagmiddag worden er diverse leuke programma’s voor kinderen georganiseerd. Er is dan een ballonnenclown, je kunt je laten schminken, er is een breakdance battle en er lopen steltlopers rond. Genoeg redenen om komende week elke dag langs te komen. En voor de vuurwerkliefhebbers: de kermis wordt geopend én afgesloten met een vuurwerkshow aan de Havenkade. Meer weten? kijk op de Facebookpagina van de TT-kermis. Wij leveren diverse evenementenmaterialen voor de kermis, waaronder verlichting, stroom, afrasteringshekken, dranghekken en sanitair.

Het programma van de TT-kermis

 • Zaterdag 23 juni t/m dinsdag 26 juni: 14.00 – 24.00 uur
 • Woensdag 27 juni: 14.00 – 01.00 uur
 • Donderdag 28 juni: 14.00 – 03.00 uur
 • Vrijdag 29 juni: 14.00 – 04.00 uur
 • Zaterdag 30 juni: 14.00 – 04.00 uur
 • Zondag 1 juli: 14.00 – 23.00 uur

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button