Alles kids in Drenthe

alles kids

Alles kids in Drenthe

Christiaan No Comment

Alles kids in Drenthe is ook dit jaar weer een groot feest. Vandaag en morgen staan dan ook weer bol van activiteiten, plezier, spel, beleven en ontdekken. Emmen is the place to be! Spuiten met een echte brandweerspuit, klimmen in een hoge toren, springen op een springkussen: bij Alles kids valt dit weekend van alles te beleven voor kinderen van 2 tot 15 jaar. Onbezorgd spelen, dat is het doel. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 25.000 bezoekers! Komen jullie dit jaar ook? Het evenement wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal ondernemers en sponsoren.

O ja, vergeet niet om zaterdagmiddag naar het Alles Kids in Drenthe Concert te komen! Kijk hier voor de volledige line up van het concert. Meer informatie vind je op de website van Alles kids in Drenthe. Wij zijn er dit weekend ook bij en wij leveren het sanitair, de dranghekken en de afrasteringshekken.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button