Verrassend Stadskanaal

verrassend stadskanaal

Verrassend Stadskanaal

Christiaan No Comment

We zijn begonnen! Verrassend Stadskanaal zorgt 3 dagen lang voor superspektakel. Tot en met zondag 17 juni kun je genieten van een fantastisch programma met sport, spel, actie, muziek en theater voor jong én oud. Met Samantha Steenwijk (finaliste van Voice of Holland), Knoalster Trail en “De langste lunchtafel van Europa” komt de stemming er goed in. Zondagmiddag staat in het teken van Vaderdag en muziek. Ralph van Manen, songwriter van onder ander Danny de Munck en L.A. The Voice, is een van de acts. Zondagavond wordt afgesloten met een Kanaalconcert. Genoeg te beleven dus! Kijk voor meer informatie op de website van Verrassend Stadskanaal. Wij leveren het sanitair, het hekwerk en de stroomvoorziening

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button