International Bluesfestival Grolloo

nternational-Bluesfestival-Grolloo

International Bluesfestival Grolloo

Christiaan No Comment

Met de grootste festivaltent van Europa is Grolloo op dit moment even het centrum van de blueswereld. Dit weekend vind het Holland International Blues Festival plaats. Voor wie het nieuws gemist heeft: dit jaar treden er artiesten op waar je als bluesliefhebber alleen maar van kunt dromen. Zo zagen we gisteren Ringo Starr met Steve Lukather (van Toto) op gitaar, Gregg Rolie (o.a. Santana) op keyboards, Graham Gouldman (10CC) bas, Colin Hay (Men at Work) gitaar, Warren Ham op de sax, toetsten en  percussie en Gregg Bissonnette op de drums. En verder Jeff Beck, Walter Trout, Joanna Connor, King Solomon Hicks. Vanavond, tijdens de slotavond verschijnen Joe Bonamassa, Laurence Jones, The Marcus King Band, Joanne Shaw Taylor, Tommy Castro & The Painkillers op het podium. Onze bijdrage? Wij leveren de units en de kassa’s.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button