Zwolse Halve Marathon

zwolse-halve-marathon

Zwolse Halve Marathon

Christiaan No Comment

Het is zaterdag 9 juni 2018, de dag van de Zwolse Halve Marathon! Ruim 8.500 atleten verschijnen aan de start van de dit prachtige evenement. Heerlijk in de avondzon, dwars door de historische binnenstad van Zwolle. Naast het sportieve karakter van de halve marathon, wordt ook gelopen voor het goede doel. Hardlopers kiezen tijdens de inschrijving vrijblijvend voor om geld te doneren aan drie verschillende goede doelen, Care4BrittleBones, Empower en Hospice Zwolle. De goede doelen ontvangen tevens vijftig startbewijzen, waarmee extra inkomsten kunnen worden gegenereerd. Daarmee is deelnemen extra waardevol! De Engelse mijl begint om 19:15. De start van de halve marathon is om 20.15 uur.

Wij zijn ook van de partij vandaag en wij leveren het sanitair en de watervoorziening.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button