Retropop Emmen

retropop

Retropop Emmen

Christiaan No Comment

Al jarenlang is Retropop hét evenement dat je mee terugneemt in de tijd. Geniet dit jaar van Ronan Keating, Racoon, Bryan Ferry, Bananarama, Anastacia en vele andere top artiesten van vroeger. Ze zingen al hun grote hits. Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni kun je erbij zijn om het feestje mee te vieren. Kijk voor meer informatie op de website van Retropop. Net als voorgaande jaren hebben wij dit mooie evenement weer voorzien van alle soorten evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button