Rieplasloop Emmen

rietplasloop

Rieplasloop Emmen

Christiaan No Comment

De Rietplasloop in Emmen zit er weer op. Wat een heerlijk loopevenement is dit! De deelnemers konden weer genieten van een prachtig parcours bij de grote Rietplas. Langs het parcours konden zowel deelnemers als bezoekers genieten van een muzikale opluistering door muziekbandjes. Naast het sportieve karakter werd er ook gelopen voor het podium. Vanaf 13:00 uur vonden de wedstrijden plaats in de categorieën 15, 10 en 5 kilometer. Meer weten over de Rietplasloop? Kijk dan op deze website.

Wij hebben dit mooie evenement voorzien van hekwerk.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button