Giganten Gala in Erica

giganten-gala

Giganten Gala in Erica

Christiaan No Comment

Dit weekend vindt weer hét jaarlijkse familiefeest in Erica plaats, het Giganten Gala. Met lokale én nationale artiesten is dit een muziekfeest dat je niet mag missen. In de feesttent aan de Veenschapswijk op Erica treden weer tal van artiesten op. Vandaag is de laatste dag van dit muziekfeest, met onder andere Snollebollekes, CCR REVIVAL BAND, #HennyWeijmans (voormalig zanger van de New Four), Henk Wijngaard, Corry Konings, Aukje Fijn en Evert Wolters. Wij zijn ook van de partij en wij leveren al het evenementenmateriaal. Kijk voor meer informatie op de website van het Giganten Gala.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button