TT-festival 2018, here we come!

TT festival

TT-festival 2018, here we come!

Christiaan No Comment

Het duurt nog een paar weken, maar wij staan al te popelen om het mooiste motorevenement van Nederland weer van materiaal te voorzien. We begonnen vandaag met het plaatsen van de TT-bogen.

TT-festival

Het is bijna zover…. nog drie weken geduld, dan kunnen de liefhebbers van motorsport hun hart weer ophalen in de Drentse hoofdstad. In de week voorafgaand aan de races genieten we eerst van een feestelijk TT-festival. Met onder andere Mississippi Kings, Mooi Wark en 5th Wheel. Maar ook de Wethouders en DJ Pole Position komen langs. Voor de complete line up kijk je op de website van het TT-festival. Wij hebben er zin in!

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button