St. Tropez Beach House is mediterraans genieten

20180526-st-tropez-beach-house1

St. Tropez Beach House is mediterraans genieten

Christiaan No Comment

Zin in een heerlijke dance-avond? Kom dan vanavond naar hét mediterraans feest van Noord Nederland, powered by Glamour Events!

St Tropez Beach House in Haren is niet zomaar een party, het is een avondvullend feest, volledig in de sfeer van het heerlijke mediterraanse leven. Schitterend opgezet, met heerlijk eten en drinken en natuurlijk voorzien van de lekkerste housebeats van dit moment. De avond start met Faya om 21:00 uur. Daarna volgen Roog, Dennis Quin en Mavis. Mis het niet! Wij leveren sanitair, water, stroom, verlichting, rijplaten, afrastering-en dranghekken. Bestel hier je tickets online.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button