Kinder Kook Festival Emmen

kinderkookfestival

Kinder Kook Festival Emmen

Christiaan No Comment

Is Drenthe de meest culinaire provincie van Nederland? Nou, dit weekend wel! Want naast het Barrel Foodtruck Fest in Meppel, vindt op zondag 27 mei 2018 het Kinderkookfestival in Emmen plaats. Voor het derde jaar op rij alweer! Het succesvolle kinderfeest is er voor de echte smikkelaars en hun ouders! Kinderen bereiden en proeven zelf hun eten, terwijl de ouders genieten van lekkere drankjes, live cooking of een workshop. Kortom: genieten voor kinderen én hun ouders. Het festival wordt georganiseerd door WhatElze! en Bij Daan Events en vindt plaats tussen 11.00 en 19.00 uur op het Raadhuisplein in Emmen. Kom ook! Net als voorgaande edities zijn wij ook weer van de partij en wij leveren stroomvoorzieningwater, sanitair en hekwerk voor dit mooie evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button