Barrel Foodtruck Fest Meppel

barrel-foodtruck-fest

Barrel Foodtruck Fest Meppel

Christiaan No Comment

Verrukkelijk streetfood, overheerlijke drankjes, lekkere beats en met elkaar genieten van het mooie weer, dat is het Barrel Food Truck Fest. Liefhebbers van streetfood halen vandaag en morgen dan ook hun hart op in Meppel. Maar liefst 20 foodtrucks op het Prinsenplein in het centrum van Meppel bieden voor iedereen wat wils. Van lekkere smoothies, hotdogs en burgers, tot healthy snacks, tortilla’s en saté. Barrel = genieten. Wij zijn vandaag in Meppel en wij leveren water, stroom en hekwerk voor dit mooie evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button