Pinksterraces Stadskanaal 2018

Pinksterraces-Stadskanaal

Pinksterraces Stadskanaal 2018

Christiaan No Comment

Op Tweede Pinksterdag wordt het weer genieten voor de liefhebbers van motorraces. Dan vinden in Stadskanaal de Internationale Radio Continu Pinksterraces plaats! Coureurs uit heel Europa verschijnen aan de start van het het MAC Stadion aan de Berkenstraat 2! En omdat er ook een springkussen aanwezig is voor kinderen, betekent het plezier voor het hele gezin. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten: toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis, van 12 t/​m 16 jaar betaal je 5 euro, en boven de 16 jaar is de toegang 15 euro. Aanvang is 13:00 uur. Kijk voor meer informatie over de Internationale Radio Continu Pinksterraces op de website van MAC Stadskanaal. Wij leveren afrasteringhekken en dranghekken, kassa’s, units, en vlaggenmasten.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button