FC Emmen flikt het!

FC-Emmen-Promoveert

FC Emmen flikt het!

Christiaan No Comment

Het is gelukt! Voor het eerst in de clubgeschiedenis is FC Emmen gepromoveerd naar de Eredivisie. Een ongekende prestatie. Na de 1-3 winst op Sparta deze middag, mag de ploeg van trainer Dick Lukkien zijn manschappen komende zomer klaarstomen voor het hoogste voetbalpodium van ons land. Voorlopig zullen we dus geen spelersbussen van FC Oss, RKC of Helmond Sport meer op De Oude Meerdijk tegenkomen. In plaats daarvan komen clubs als PSV, AZ en Vitesse de provincie Drenthe met een sportief bezoek vereren. Vanavond worden de spelers van FC Emmen gelauwerd voor hun prestatie. Wij zijn er natuurlijk ook bij en wij leveren sanitair en stroomvoorziening

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button