Nationaal Concours Hippique 2018

concours-hippique-eext

Nationaal Concours Hippique 2018

Christiaan No Comment

De 89e editie van het Nationaal Concours Hippique is in volle gang en duurt nog tot en met 21 mei 2018. Dressuur, springen, aangespannen sport; iedere paardenliefhebber komt hier aan zijn trekken. Het Concours Hippique in Eext is dan ook nationale paardensport op het hoogste niveau. Wil je de komende dagen niets missen? Kom dan om 10:00 uur naar het evenemententerrein aan het Oude Sportveld in Eext. Wij leveren afrasteringhekken, kassa’s en het sanitair voor dit mooie evenement. Kijk voor meer informatie op de website van het Concours Hippique in Eext.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button