All in the Game

Allinthegame

All in the Game

Christiaan No Comment

Het is zover! Zaterdag 19 mei begint om 20:00 uur het All in the Game festival op Sportpark Meerdijk in Emmen. Met onder andere DI-RECT, Dilana, Danny Panadero en De Rooie Jager wordt het een fantastisch feest. De fun begint overigens ’s morgens al vanaf 9:30 uur, want dan organiseert Rugbyclub Emmen de traditionele Schotse clanspelen “HIGHLAND GAMES”. Tickets voor het festival zijn hier te verkrijgen. Deze toffe games vinden dit jaar voor de dertigste keer plaats. Met onderdelen als paal werpen, stenen tillen, paalduwen en ‘King of the Ring’ laten de ware krachtpatsers zien wat ze in huis hebben. Het is een krachtmeting, waarop menigeen zich verkijkt. Leuk voor deelnemers én toeschouwers. Koop je tickets op de website van All in the Game. Wij zijn er morgen ook en wij leveren al het evenementenmateriaal voor dit mooie evenement.

Ook een evenement zoals All in the Game organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button