Heaven Open Air Heerenveen

Heaven-open-air

Heaven Open Air Heerenveen

Christiaan No Comment

Nog één dag geduld! Morgen begint Heaven Open Air 2018. Met Lil Kleine, Paul Elstak, Def Rhymz, Nicole, en nog heel veel meer topartiesten wordt het een waanzinnig feest. Kijk voor de complete line-up op de website van Heaven Open Air. Daar kun je ook direct je tickets bestellen! Naast dansen en lekker eten, is er trouwens nog veel meer leuks te doen, zoals karaoke, Disco Bingo, Hoelahoepen, Festival Fitness, Mega Stoelendans, Glitter Sminken, Festival Market en Lachen met Ballonnetjes. Kortom, een feest dat je niet mag missen. Wij zijn er morgen ook en wij leveren bijna al het evenementenmateriaal voor dit mooie evenement.

Ook een evenement zoals Heaven Open Air organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button