Bevrijdingsfestival Drenthe, met mainstage Evenementenservice.nl

Bevrijdingsfestival Drenthe 2018

Bevrijdingsfestival Drenthe, met mainstage Evenementenservice.nl

Christiaan No Comment

Net als vorig jaar is het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Drenthe weer omgetoverd tot Evenementenservice.nl Mainstage. Met onder andere Lucas Hamming, Jett Rebel, Ronnie Flex en Mooi Wark wordt het weer genieten op 5 mei 2018. Dus kom ook je vrijheid vieren en laat je zien op het Bevrijdingsfestival Drenthe aan de Baggelhuizerplas in Assen. We trappen om 12:00 uur af met een supergaaf optreden van The Sidekicks. Mis het niet! De toegang is gratis. Wij leveren al het evenementenmateriaal voor dit schitterende festival.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button