Pitfest

20180428 Pitfest

Pitfest

Christiaan No Comment

Vandaag is alweer de laatste dag van Pitfest, in Resort Zuid Drenthe, Erica. Dit superleuke Nederlandse festival is er voor iedereen die van metal, punkrock en hardcore houdt. Je kunt nog genieten tot vanavond 01:00 uur van een keiharde lineup, met bands als Altar, The Lurking Fear, Witchery en Bloodbatch. Meer informatie? Kijk op de website van Pitfest.nl. Wij hebben al het evenementenmateriaal geleverd voor dit prachtige evenement.

Ook een evenement organiseren?

Ga je binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button