Knoalsternacht

Knoalsternacht

Knoalsternacht

Christiaan No Comment

Zin in een te gek feest? Kom dan vanavond naar Stadskanaal. Wij hebben vandaag het hekwerk en de stroomvoorziening opgebouwd voor de Knoalsternacht, een supergaaf feest met live muziek van onder andere Dj’s Roy van Brink en ROY KEUTER, De Esperando’s, Dj Sebas en vele anderen. Het feestje begint om 21:30 uur en gaat door tot het krieken van Koningsochtend om 4:00 uur. Daarna hoef je je ook niet te vervelen in Stadskanaal, want op Koningsdag kun je genieten van een mooie vrijmarkt. Genoeg te beleven dus!

Ook een evenement organiseren?

Ga je, net als de organisatoren van de Knoalsternacht binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button