WK superbike

wk-superbike

WK superbike

Christiaan No Comment

Zondag is de laatste dag van de WK-Superbike op het TT circuit in Assen. Wij hebben genoten van drie fantastische racedagen op het circuit in Assen. Voor dit prachtige race-evenement leveren wij het hekwerk en de stroomvoorziening. Wil je meer informatie over de WK-Superbike over andere activiteiten op het TT-circuit? Kijk dan op de website van het TT-circuit.

Ook een evenement organiseren?

Ga je, net als de organisatoren van de WK-Superbike binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button