Oalerwets Feesie

Oalerwets Feesie

Oalerwets Feesie

Christiaan No Comment

Kom dit weekend ook genieten van het Oalerwets Feesie in Bovensmilde. Vandaag staat het feesie in het teken van de autocross die in samenwerking met Autosport Noord (ASN) wordt georganiseerd, waarbij gestreden wordt om punten voor het clubkampioenschap. Naast de cross is er voor de kinderen een prachtig dagprogramma opgesteld, met leuke activiteiten en muzikale ondersteuning. Wil je meer weten over de autocross op zaterdag, kijk dan even op de speciale pagina van Oalerwets Feesie over de cross.

Hou je ook van motorsport? Kom dan zondag kijken bij een Oalerwetse motorcross in Bovensmilde. Deze wordt in samenwerking met de Motorsport Organisatie Nederland (MON) georganiseerd. Elk gemotoriseerd tweewielig voertuig kan meedoen aan deze race. En daarnaast zijn er natuurlijk de quads. Kortom: spektakel voor iedereen. Meer weten? Kijk op de speciale pagina van Oalerwets Feesie over deze race.

Avondprogramma

Na de autocross staat zaterdagavond in het teken van muziek. Om 17:00 uur zetten Dolley en zien Tarrels de boel al flink op z’n kop. Daarna volgen SmildegerRoet, Kobus en de Rokkers en DJ Nick ten Wolde van PartyNL die met leuke plaatjes de avond aan elkaar draait. Het feesie duurt tot 01:00 uur.

 

Onze faciliteiten

Wij vinden het elk jaar weer geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan het Oalerwets Feesie. Ook dit jaar leveren wij weer al het benodigde evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u, net als de organisatoren van de Oalerwets Feesie binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button