AXman Challenge

AXman challenge

AXman Challenge

Christiaan No Comment

Zondag 22 april om 11:30 uur is het zover. Dan klinkt het startschot van de AXman Challenge in Emmen, een uitdaging die je niet wilt missen. Inmiddels heeft zich al een record aantal deelnemers aangemeld; ruim 2.500 sporters verschijnen morgen aan de start. Je kunt kiezen uit afstanden van 6,66 en 13,13 km. Jongeren kunnen deelnemen aan de Kids-Ouder Run, waarbij de 6,66 km onder begeleiding van een vader of moeder wordt afgelegd. Vanzelfsprekend zijn de routes bezaaid met lastige hindernissen en obstakels. Durf jij het aan? Kijk op de website van AXman Challenge voor meer informatie.

Onze faciliteiten

De AXman Challenge is een prachtig sportevenement om een bijdrage aan te mogen leveren. Wij leveren dranghekken, afrasteringhekken, stroomvoorziening, verkeersmaatregelen en het sanitair.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u, net als de organisatoren van de AXman Challenge binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button