Cascaderun Hoogeveen

cascaderun-hoogeveen

Cascaderun Hoogeveen

Christiaan No Comment

Zondag 15 april vindt weer een nieuwe editie van de Cascaderun plaats in Hoogeveen. De hardloopwedstrijd die ook wel bekend staat als “de grootste en leukste run van Drenthe,” trekt jaarlijks veel sporters én bezoekers. Sporters kunnen kiezen uit twee afstanden, vijf of tien mijl. En daar wordt massaal gehoor aan gegeven: Vorig jaar deden maar liefst 8.600 mensen mee aan het sportevenement. Uiteindelijk ging de Keniaan Ezra Kering er bij de mannen met de winst vandoor. Hij finishte in een tijd van 48:10. Bij de vrouwen wist Jacelyn Gruppen uit Stuifzand het goud te veroveren. Zij klokte 56:42.

Unicef

Ook dit jaar doen weer kinderen van bijna alle basisscholen in Hoogeveen mee aan de Unicefloop. Dit onderdeel van de Cascaderun is de grootste Kinderloop voor het werk van Unicef in ons land. De deelnemende kinderen verdienen met hun inspanning geld voor Unicef. Met dit geld zorgt de hulporganisatie voor hulp en bijstand aan kinderen in noodsituaties, een van de kerntaken van Unicef.

Wij zijn morgen ook weer van de partij. In opdracht van Cell Evenementen leveren wij de kassa-units, het sanitair en de stroomvoorziening. Wil je meer weten over dit evenement? Kijk op de website van de Cascaderun.

Onze faciliteiten

Ook een evenement organiseren?

Gaat u net als de organisatoren van de Cascaderun binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button