Back to the Music

Back to the Music

Christiaan No Comment

Na maanden van voorbereiding is het op zaterdag 24 maart eindelijk zover: Back to the Music 2018 gaat los! Voor de vijfde keer op rij kun je genieten van een spetterende disco-reünie. En dat wil je niet missen! Op drie prachtig verlichte dansvloeren zorgen de dj’s Michel Lubbers (Michelangelo) en Johan Post voor een fantastisch discofeestje! Wij zijn natuurlijk ook van de partij en wij leveren al het benodigde evenementenmateriaal. Meer weten? Kijk op de website van Back to the music.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u net als de organisatoren van Back to the Music binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button