Ronde van Groningen

Ronde van Groningen

Christiaan No Comment

Zaterdag 17 maart is de aftrap van het wielerseizoen in de provincie Groningen met de Ronde van Groningen. Voor de veertigste keer op rij wordt deze 173 km lange klassieker gereden. Om 12:05 uur klinkt in Uithuizermeeden het startschot voor deze prachtige wielerwedstrijd. Natuurlijk wil jij er ook bij zijn! Het wordt koud, dus moedig de wielrenners flink aan. Wij zijn natuurlijk ook van de partij en wij leveren de dranghekken en het sanitair.

Ook een evenement organiseren?

Gaat u binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met u mee. Dat geeft u rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button