Kainbongels Prinsenbal Emmer-Compascuum

Kainbongels

Kainbongels Prinsenbal Emmer-Compascuum

Christiaan No Comment

Alaaf! Vandaag viert carnavalsvereniging Kainbongels een groot carnavalsfeest: het Prinsenbal. Tijdens dat bal wordt ook bekend gemaakt wie de nieuwe prins en prinses wordt. Iedereen is van harte welkom bij de manege in Emmer-Compascuum. Het feest begint om 20:30 uur en de tent gaat open 20:00. Toegang is gratis. Geniet ook van DJ Peter Hermans, Gerrit Denekamp en zijn vriend Martin de Jager. Wij leveren het benodigde evenementenmateriaal.

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button