British Superbike

british superbike

British Superbike

Christiaan No Comment

Betiteld als de zwaarste nationale titelstrijd, is de British Superbike een echt fenomeen. Het TT-circuit in Assen is dus “the place te be” dit weekend! Het is de zesde keer dat de BSB in Assen wordt gehouden en het wordt weer smullen voor de liefhebbers van de motorsport. Naast de races zijn er voor de bezoekers volop mogelijkheden voor meet-en-greets, handtekeningensessies en fotomomenten met de coureurs. Wil je meer weten over dit evenement, kijk dan op de website van het TT-circuit. Wij leveren de stroomvoorziening en het hekwerk.

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button