Jaarbeurs van het Noorden

jaarbeurs van het noorden

Jaarbeurs van het Noorden

Christiaan No Comment

Van 22 tot en met 27 september 2017 wil je in Roden zijn! Dan vindt de Jaarbeurs van het Noorden plaats. En dit jaar is extra speciaal, want het evenement wordt voor de 65ste keer georganiseerd.

De jaarbeurs is ooit begonnen als landbouwbeurs, maar is in de decennia daarna uitgegroeid tot een van de grootste consumentenbeurzen van Noord Nederland. Met jaarlijks ruim 25.000 bezoekers! De toegang is helemaal gratis.

De jaarbeurs is voor jong en oud een leuke ervaring. Maak kennis met trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty, fashion, wonen en vrije tijd, maar ook op culinair gebied en gezondheid. En geniet van alle live optredens en modeshows. De Jaarbeurs van het Noorden is zeer de moeite waard om te bezoeken. Wij zijn er natuurlijk ook bij met ons professionele evenementenmateriaal. Net als voorgaande jaren verzorgen wij ook deze keer weer alle stroomvoorziening en verlichting.

Openingstijden Jaarbeurs

 • Vrijdag 22 sept. 17.00 – 22.00 uur
 • Zaterdag 23 sept. 14.00 – 22.00 uur
 • Zondag 24 sept. 11.00 – 18.00 uur
 • Maandag 25 sept. 14.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag 26 sept. 10.00 – 18.00 uur

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button