MXGP Assen

mxgp assen

MXGP Assen

Christiaan No Comment

Het is zover! Zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 staat het TT circuit van Assen in het teken van de Motocross Grand Prix van Nederland: vandaag is de training en morgen de wedstrijd. De beste motorcrossers ter wereld verschijnen aan de start! Heb jij nog geen kaarten besteld? Ga dan snel naar de website van MXGP-Assen en zorg dat je erbij bent! Wij verzorgen voor dit fantastische motorsportevenement de stroom en het hekwerk.

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button