Boels Ladies Tour 2017

Boels Ladies Tour

Boels Ladies Tour 2017

Christiaan No Comment

De enige echte Nederlandse etappekoers binnen de UCI Women’s WorldTour, de Boels Ladies Tour, is in volle gang. Grote namen verschijnen aan de start, waaronder olympisch kampioene Anna van der Breggen, Nederlandse kampioene én tevens titelverdedigster Chantal Blaak en Europees kampioene Ellen van Dijk. Daarnaast doen ook Europees baankampioene Kirsten Wild en La Course-winnares Annemiek van Vleuten mee. Kortom, een evenement van topklasse! Morgen rijden de wielrensters van Gennep naar Weert (121,4 km). De tour sluit in het weekend af in Limburg met een uiteindelijke finale in Vaals en Sittard. Wij leveren voor deze schitterende tour de dranghekken en het sanitair.

Ook een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button