Boerenrockfestival Drouwenermond

Boerenrockfestival Drouwenermond

Christiaan No Comment

Het Boerenrockfestival is een supergezellig feest in Drenthe waar je absoluut geweest moet zijn. Boerenrock is rock en muziek, niet alleen voor de boer, maar voor iedereen! Kom dus ook genieten van dit prachtige festival. Op het festival wordt trouwens ook Blues, piratenmuziek, country,  folkrock en tiroler muziek gespeeld. Top spektakel dus! Kijk voor meer informatie op de website van het festival zelf.

Wij zijn ook van de partij en wij verzorgen de verlichting en de stroomvoorziening, het sanitair, de afrasteringhekken en de dranghekken.

Zelf een evenement organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button