Topteam zoekt topchauffeur

chauffeur gezocht

Topteam zoekt topchauffeur

Christiaan No Comment

Ben jij die topchauffeur met groot rijbewijs die wil werken bij een supergaaf bedrijf? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een nieuwe vrachtwagenchauffeur.

Flexibel

Geen dag is hetzelfde bij Evenementenservice.nl en Doorenbos Feestverlichting. Drukke en super drukke perioden wisselen elkaar in razendsnel tempo af: vandaag zorgen we voor vervoer en installatie van feestverlichting op toplocaties in de Randstad en morgen plaatsen we onze 5-persoonskassa plus finishbarriers bij grote wielerevenementen in Noord-Nederland. Onze landelijke lijst met evenementen die wij van materialen voorzien is oneindig lang. Dat vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en om een sterk vermogen tot pakken. En natuurlijk om een klant- en servicegerichte houding. Bij voorkeur heb je tevens ervaring met een autolaadkraan. Bezit jij die kwaliteiten? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan. Meld je interesse via onderstaand formulier of bel met mevr. G.H. Doorenbos-Etten op telefoonnummer 0592-340694.

PS: meer weten over onze truck? Lees dan het artikel in Truckstar Magazine. Daarin wordt onze alleskunner Scania R450 uitvoerig besproken.

Ik wil meer informatie over deze vacature

    * Verplicht veld

     

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

    Of vraag een gedrukte versie aan

    Altijd op de hoogte blijven?

    Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.



    Gelukt!

    Call Now Button