European Junior Cycling Tour Assen

jeudtour assen

European Junior Cycling Tour Assen

Christiaan No Comment

De European Junior Cycling Tour Assen (voorheen Jeugdtour Assen) is in volle gang. Een prachtig wielerevenement dat al diverse grote namen heeft voortgebracht. Ooit deed bijvoorbeeld Erik Dekker mee, maar ook Erik Breukink en sprinter Jean Paul van Poppel. En wat dacht je van Mark Cavendish en Pieter Weening. Met recht een evenement van wereldformaat dus. Wij zorgen deze dagen voor stroomvoorziening, dranghekken en afrasteringhekken.

Zelf een evenement of toernooi organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement, festival of toernooi organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button