Woodlandz

Woodlandz

Woodlandz

Christiaan No Comment

Het Veningabos in Nieuwe Pekela is vandaag omgetoverd tot een compleet festivalterrein. Met verschillende DJ’s, swingende Moombahtonbeats en lekkere Housemelodieën. Het bos biedt een heerlijk sfeertje. De liefhebbers van Hardstyle, Rawstyle & Hardcore komen vanavond geheid aan hun trekken! Het festival duurt nog tot vanavond 23:59 uur. Meer informatie vind je op de website van Woodlandz. Wij zijn vanavond natuurlijk ook aanwezig en we leveren al het evenementenmateriaal.

Zelf een feestje organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement of festival organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button