Truckstar Festival Assen

Truckstar

Truckstar Festival Assen

Christiaan No Comment

Een weekend lang genieten in Assen! Bekijk meer dan tweeduizend trucks tijdens het Truckstar Festival. En als je denkt dat het festival alleen leuk is voor chauffeurs dan heb je het mis. bezoekers die niks met vrachtwagens hebben zullen verwonderd staan wat een heerlijk feest het Truckstar Festival is. Een gevarieerd en spannend programma voor de hoofdtribune, prachtige showtrucks en klassiekers op het binnenterrein maken het Truckstar Festival een ware belevenis. En vergeet niet de gezellige Hollandse Avond Kortom een uitje voor het hele gezin! Het Truckstar Festival is in volle gang en duurt nog tot en met zondag. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van het festival.

Wij zijn ook van de partij en wij leveren alle benodigde evenementenmaterialen voor dit schitterende festival.

 

Zelf een feestje organiseren?

Ga jij binnenkort ook een feest, evenement of festival organiseren? Praat dan eens met onze professionals. Voor elk evenement, groot of klein, hebben wij oplossingen op maat. Wij leveren al het evenementenmateriaal, en denken bovendien met je mee. Dat geeft jou rust en zekerheid: één contactpersoon, één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Bel met 0592-340694 of  vul onderstaand contactformulier in.

 

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button