C’est la Vie Emmen

C'est la vie Emmen

C’est la Vie Emmen

Christiaan No Comment

Cést la Vie Emmen is een mix van vlooienmarkt, braderie, straattheater, een kermis en live muziek op diverse podia. Madame Mystique komt langs, net als Fabulous Fish, die ’s middags rondzwemmen in een wereld zonder water. Daarnaast loopt er een machine door de straten van Emmen. Het is een robot die beweegt als een magisch dier. Er is nog veel meer te beleven, zoals Escribano met zijn traditionele typemachine en Het Viswijf die emmers vol zeepsop meeneemt naar Emmen. Mis dit festival dus niet!

Programma

Het begint zondag om 10.00 uur met een vlooienmarkt en braderie. Daarna start het straattheater om 13.00 uur. Zowel het straattheater als de markt eindigen rond 17.00 uur. Wil je meer weten? raadpleeg dan de website van Cést la Vie Emmen.

Wij leveren al het evenementenmateriaal voor dit prachtige festival. Ga jij binnenkort ook een evenement of festival organiseren? Vergeet dan niet om met onze professionals te praten. Wij leveren alles en denken met je mee. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

 

Neem contact met mij op

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button