Zwolle Urban Trail

urban trail zwolle

Zwolle Urban Trail

Christiaan No Comment

In Zwolle wordt morgen (zondag 16 juli) de eerste Zwolle Urban Trail georganiseerd. Bij dit evenement lopen de deelnemers door diverse gebouwen in Zwolle heen. Hou je van een sportieve uitdaging en wil je de binnenstad van Zwolle op een andere manier leren kennen, dan is deze eerste Zwolle Urban Trail een echte aanrader.

Gebouwen, steegjes, binnentuinen en plekken waar je anders nooit komt, dat is de Zwolle Urban Trail. Tien kilometer ongeëvenaard loopplezier. Na afloop van het evenement mogen de deelnemers een medaille en een ontbijt in ontvangst nemen. Meer informatie vind je op de website van Zwolle Urban Trail.

 

Wij zijn er ook!

Evenementenservice.nl levert de dranghekken en de stroomvoorziening voor dit mooie loopevenement. Gaat u binnenkort ook een evenement organiseren en wilt u een betrouwbare leverancier voor al uw evenementenmateriaal? Wij leveren maatwerk en ongekende service. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel vrijblijvend contact met u op.

 

Neem contact met mij op!

  * Verplicht veld

  Ik wil graag op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen op het gebied van het organiseren van evenementen en schrijf me in voor de nieuwsbrief (verschijnt circa 4 x per jaar)

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

  Of vraag een gedrukte versie aan

  Altijd op de hoogte blijven?

  Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.  Gelukt!

  Call Now Button