Slaapfestival Balk

slaapfestival

Slaapfestival Balk

Christiaan No Comment

Vanavond zijn wij met ons evenementenmateriaal bij het Slaapfestival in Balk, met stroomvoorziening, verlichting, hekwerk, sanitair en rijplaten. Bij dit sfeervolle festival wordt het publiek getrakteerd op verschillende muzikale en theatrale performances. De optredens en activiteiten staan in het teken van de thema’s slapen, dromen en de sterren. Ook zijn er heerlijke hapjes en drankjes vanuit verschillende culturen en hoeken van de wereld te proeven! Extra leuk: Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met bewoners van het AZC en inwoners van Balk en omgeving. Wees er snel bij, want het festival begint om 20:00 uur. Meer informatie vind je op deze website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button