Moby Dick

moby dick

Moby Dick

Christiaan No Comment

Vandaag is de laatste dag van het drie-daagse waterpolotoernooi Moby Dick in Schoonebeek, natuurbad ‘De Zandpol’. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 38ste keer georganiseerd! Teams uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, verdeeld over 15 poules en spelend op 6 velden spelen van hoofdklasse- tot kringniveau spelen tegen elkaar. Het is één van de grootste waterpolotoernooien van Nederland. Wij zijn ook van de partij en wij leveren stagebarriers, hekwerk en sanitair.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button