Barrel food Emmen

Barrel food Emmen

Barrel food Emmen

Christiaan No Comment

BARREL is inmiddels in volle gang, en het is echt zo’n evenement waar je een keer geweest moet zijn. Verrukkelijk streetfood, heerlijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer! En het mooiste is: gratis toegang!

Emmen

Maar wees er snel bij want morgen is alweer de laatst dag in Emmen. Het evenement vindt plaats op het Raadhuisplein, tegenover de ingang van Wildlands Adventures Zoo en het Atlas Theater. Het plein is omgetoverd tot één groot foodtruck walhalla! Evenementenservice.nl is er natuurlijk ook en wij leveren stroom, sanitair, hekwerk.

Hardenberg

Kun je geen genoeg van BARREL krijgen, reserveer dan vast 15 en 16 juli 2017 in je agenda. Dan vindt BARREL Food Truck Fest plaats op het sfeervolle Marktplein in het centrum van Hardenberg. Meer informatie vind je op de website van BARREL.

NB: ben je benieuwd wat we voor jouw evenement of festival kunnen betekenen? Niets is ons te gek, want wij leveren alles én denken met je mee. Laten we contact hebben!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button