TT Circuit Assen: een weekend lang het centrum van de wereld

TT circuit

TT Circuit Assen: een weekend lang het centrum van de wereld

Christiaan No Comment

Aanstaand weekend is het zover. Dan is Assen weer een weekend lang het centrum van de wereld voor alle motorliefhebbers. Met als absolute hoogtepunt de MotoGP op zaterdag. Motorcoureurs als Valentino Rossi, Marc Marquez en Jorge Lorenzo geven de traditionele Dutch TT extra aantrekkingskracht. Onvergetelijke motorsport vol emotie, die je moet beleven en ervaren.

Wist je dat wij ook een bijdrage leveren aan dit fantastische sportevenement? Wij zorgen voor de stroomvoorziening, het hekwerk en aan de TT-campings leveren wij al het noodzakelijke evenementenmateriaal. We zijn er trots op dat we mogen samenwerken met dit prachtige evenement van wereldklasse.

Meer informatie over de Dutch TT lees je op de website van het TT Circuit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button