Halve Marathon Zwolle was één groot feest

halve marathon zwolle

Halve Marathon Zwolle was één groot feest

Christiaan No Comment

Het was weer een supergaaf sportfestijn, de Halve Marathon Zwolle. Volgens kenners is het zelfs “het gezelligste loopfestijn van Nederland”. Aan de sfeer en het aantal bezoekers te zien zou dat best wel eens waar kunnen zijn: duizenden mensen moedigden de toplopers en recreanten aan. De winnaar was een oude bekende: Richard Mengich won voor de derde keer op rij. De Keniaan finishte deze keer in een tijd van 1:01:34. Bij de vrouwen ging de Keniaanse Flomena Chepchirchir als eerste over streep. Haar tijd was 1:10:38. Zij won de halve marathon in Zwolle al voor de vierde keer.

Topsanitair

Evenementenservice.nl was gisteren natuurlijk ook aanwezig. Dankzij onze sanitairunits konden de aanwezigen desgewenst van een welverdiende sanitaire pauze genieten. Bent u benieuwd wat onze sanitairunits voor uw evenement kunnen betekenen? We bespreken het graag vrijblijvend met u. Bel ons op 0592-340694 of stuur een mail naar info@evenementenservice.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button