Vocaal Festival Annen

vocaal festival annen

Vocaal Festival Annen

Christiaan No Comment

Het Vocaal Festival Annen is in volle gang. Tien podia vol zang- en muziekplezier voor zowel deelnemers als bezoekers. Tijdens het festival is het mogelijk om workshops bij te wonen en samen te zingen met een Symfonie Orkest van 80 muzikanten. Een unieke belevenis, dat elk jaar weer een diepe indruk achterlaat! Dit jaar wordt het eerste lustrum van de proms gevierd met musicalsongs. Kortom: heel veel te beleven in Annen dit weekend. Meer informatie over dit evenement vind je op de website van Vocaal Festival Annen. Wij zijn er ook bij en wij leveren stroom en sanitair.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button