Retropop Emmen

retropop

Retropop Emmen

Christiaan No Comment

Altijd al oog in oog willen staan met sterren uit je jeugd? Dit is je kans! Retropop Emmen kent een scala aan topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Supertramp, The Pretenders, Doe Maar en Lois Lane. Kom dus ook op zaterdag 10 juni naar Zalavolbate in Emmen. De deuren gaan om 12:30 uur open en het evenement duurt tot 01:00 uur. Meer info vindt je op de website van Retropop.

Waterverbeterunit

Wij zijn natuurlijk natuurlijk ook van de partij en wij leveren al het evenementenmateriaal voor dit schitterende festival, inclusief onze waterverbeterunit. Deze unit pompt het grondwater op en zuivert het water tot spoelwater. Dat is super praktisch en bovendien heel milieubewust en duurzaam. Wil je weten wat onze waterverbeterunit voor jouw festival kan betekenen? Wij vertellen je er graag alles over. Bel ons op 0592-340694 of stuur een mail naar info@evenementenservice.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button