Koningsdag in Groningen!

26 april 2017

Koningsdag in Groningen!

Christiaan No Comment

Dit jaar viert de koning zijn 50ste verjaardag en dan weten ze in Groningen wel hoe er een feestje gevierd moet worden! Koningsdag in Groningen wordt ook dit jaar weer een waar spektakel. Het begint vanavond al tijdens de Nacht van Oranje, met optredens van onder anderen Mr. Polska, Mooi Wark, Orange Skyline en Moke. Tijdens Koningsdag gaat het feest gewoon door! Met optredens van onder anderen Jick Munro & The Amazing Laserbeams en DJ Julian. Ook is er een Kinderdisco met DJ Nick van Putten en zijn er diverse vrijmarkten. Dit jaar is er voor het eerst in het centrum van Groningen een speciale vrijmarkt voor de kinderen. Kortom: het wordt een superkoningsdag in Groningen! Meer informatie vind je op deze website. Wij zijn er morgen natuurlijk ook bij met diverse evenementenmaterialen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button