De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

20 april 2017

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Christiaan No Comment

Het is weer een groot creatief feest in de Brabanthallen in Den Bosch. De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen zijn van start gegaan. Met de laatste trends, producten, technieken, toepassingen, workshops en demonstraties, kortom alles op het gebied van creativiteit. Wat dacht je van 3D, borduren, incire, origami, spirelli, pons- en andere knip-, snij- en kaarttechnieken. En speciale aandacht voor stempelen!

Scrapper

Ben je scrapper, dan is het zeker de moeite waard om langs te komen. Je vindt hier alles voor het maken van de mooiste lay-outs en andere bijzondere objecten. Laat je verrassen door de vele bijzondere toepassingen van de nieuwste materialen. Kortom: creativiteit in de breedste zin van het woord! Wij zijn er dit weekend ook bij en wij leveren stroom en verlichting. Wil je meer informatie over dit evenement of tickets met korting bestellen, kijk dan op de website van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button