Drenthepop betekent pure gezelligheid!

22 april 2017

Drenthepop betekent pure gezelligheid!

Christiaan No Comment

Vrijdag 21 april 2017 is het zover, dan begint op het evenemententerrein aan de Oude Beilerweg in Westerbork, Drenthepop. Dat betekent pure gezelligheid, top showbands en een keur aan artiesten. Onder andere Django Wagner, Maan en Jannes verschijnen op het toneel. Het evenement trapt af met Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent van Drenthepop. Voor dit prachtige evenement leveren wij bijna al het benodigde evenementenmateriaal. Heb je meer informatie nodig of wil je tickets bestellen? Kijk op de website van Drenthepop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk onze digitale catalogus, boordevol informatie

Of vraag een gedrukte versie aan

Altijd op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig interessante informatie over het organiseren van evenementen.Gelukt!

Call Now Button